Duke Nukem in Campaign mode op trage laptop

Pfiew, zojuist ongeveer 2 uur Duke Nukem gespeeld. Afhankelijk van wat je wilt, is het enorm leuk of een enorme tegenvaller. Er zit een behoorlijke verhaallijn in de campaign mode en dus loop je stapje voor stapje te puzzelen wat ze precies willen. Zo moet je bijvoorbeeld op een bepaald moment met een op-afstand-bestuurbaar autootje rondrijden en wat puzzelen om vervolgens iets uit een ruimte te krijgen waar je anders niet bijkan.

Toch is het spel leuk en zit er heel veel humor in. Soms is het wat vrouwonvriendelijk, maar meestal is het gewoon lekker bruut tegen de Aliens. Kijk in de spiegel of praat in een microfoon en je hoort echte klassiekers als; “Damn, I’m looking good” en “Hail to the king baby”. Ook leuk zijn wat nieuwe zinnen als “My ass looks good. Look at my ass, no serious just look at it”.

Wat ik zelf soms wat langdradig vind, maar wel fijn, is als een grote eindbaas echt moeilijk te verslaan is. Schieten, schieten en nog eens schieten is het credo. Soms moet je dan ook nog opletten want dan komen er ook nog wat andere aliens op je af.

Ik kan echter niet wachten tot mijn nieuwe laptop binnen komt. Ik heb speciaal voor Duke Nukem een laptop besteld die al dat grafische geweld veel beter aankan. Deze relatief simpele en oude laptop heeft het er echt moeilijk mee. Is Duke Nukem Forever een nieuwe laptop waard? Volgens mij zeker, de echte lol zit hem volgens mij wederom in het ouderwetse multiplayer; gamen met vrienden. Ik kan niet wachten tot een potje Hail to the King (King of the Hill) of Capture the Babe (Capture the Flag, maar dan een base ipv een vlag).

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>