Uw Bedrijf Digitaal is live

Het heeft even geduurd, maar een project wat ik recent onder de naam bRadiant heb uitgevoerd is in de lucht. Het is momenteel erg simpel; vul je gegevens in en je kunt een formulier wat je zo kunt inleveren bij de kvk downloaden om morgen te beginnen met je eigen bedrijf.

UwBedrijfDigitaal.nl is speciaal ontwikkeld voor Uw Bedrijf Digitaal bv io. En moet ervoor zorgen dat als je vandaag bedenkt dat je met een bedrijf wil starten, je morgen kunt beginnen. Voordat je echt klaar bent, zijn we wel nog wat verder, maar het ziet er op dit moment erg veelbelovend uit.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>