Management, een vak apart

Al enige tijd ben ik bezig met een management opdracht. Het bedrijf waar ik werk moest daar in het begin al voor op de schop en is langzaam aan het veranderen in een professionelere omgeving. Stapje voor stapje komen we er wel.

Een groot nadeel is dat we op dit moment vooral nog op papier werken. Niet meer van deze tijd, want daarbij kan van alles mis gaan en dat gaat het dan ook. Ik heb wel het idee dat het managementtechnisch steeds beter loopt. Dat is onder andere te wijten aan het boekje Essenties van organiseren, managen en veranderen. Een boekje wat vooral bedoeld is om door te bladeren en toe te passen, in plaats van de hele uitleg eromheen. Niet een boek om uit te leren hoe je moet managen dus, maar vooral; Ik ben manager en hoe kan ik dit probleem nu anders aanpakken.

Ik kan het iedereen zeker aanraden.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>